KRÄMIG KASSLERPANNA
4 portioner
500 g kassler
½ purjolök
1 gul lök
200 g champinjoner
1 röd paprika
2 msk smör eller margarin
200 g färskost, vitlök & örter
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
salt, peppar
timjan
Skiva kasslern och strimla purjolöken. Skala och hacka löken, skiva champinjonerna och strimla paprikan. Fräs purjolök, lök och champinjoner i matfett i en stekpanna. Rör i färskost, grädde och mjölk och koka upp. Lägg i paprika och kassler och koka 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar och strö över timjan. Servera med något gott tillbehör och en sallad!
4 portioner
500 g kassler
½ purjolök
1 gul lök
200 g champinjoner
1 röd paprika
2 msk smör eller margarin
200 g färskost, vitlök & örter
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
salt, peppar
timjan
Skiva kasslern och strimla purjolöken. Skala och hacka löken, skiva champinjonerna och strimla paprikan. Fräs purjolök, lök och champinjoner i matfett i en stekpanna. Rör i färskost, grädde och mjölk och koka upp. Lägg i paprika och kassler och koka 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar och strö över timjan. Servera med något gott tillbehör och en sallad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar